Maintenance Consultant

Solliciteer nu

Maintenance Consultant

Als Maintenance Consultant adviseer je in de Randstad grote technische bedrijven over hoe ze hun installaties nog slimmer kunnen onderhouden. En je werkt mee om jouw advies ook daadwerkelijk te implementeren.


Wij zijn Pontifexx

Wij zijn het landelijke en persoonlijke adviesbureau dat, met haar wortels in onderhoud, middels allerlei diensten verbindt en verbetert. Wij bouwen bruggen tussen engineering-, productie-, en onderhoudsafdelingen en zorgen voor meetbare resultaten. Pontifexx is veelzijdig en leert haar klanten hoe ze een team kunnen bouwen waarin medewerkers elkaar versterken. Om dat te bereiken is het geluk en de ontwikkeling van onze medewerkers onze hoogste prioriteit. Door het beste uit onszelf te halen kunnen we onze klanten blijven verbazen.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze career site.

In de Randstad zoeken we versterking

Eén van onze verbeterprojecten

De vacature

Omschrijving van een dag

De ochtend begint met een goede bak koffie want je springt zo in je auto om naar een chemiebedrijf te gaan. Ze krijgen volgende maand een audit en jij gaat ze helpen. Niet dat je chemicus bent, maar je kunt wel heel goed processen overzien en scherpe vragen stellen.

Je hebt daar in je eentje een afspraak met de manager van de Technische Dienst. Spannend want je vorige project deed je nog met twee collega’s. Maar je kijkt nu al uit naar de kick die het zal geven wanneer de audit een succes wordt!

De kennismaking vanmorgen was een succes. Na de lunch in het bedrijfsrestaurant heb je een belafspraak met je collega Robert. Je bent benieuwd welke tips hij voor je heeft om dit project tot een succes te maken.

Aan het einde van de dag maak je een planning. De deadlines zijn strak, dus snel schakelen en goed prioriteiten stellen is belangrijk. Op basis van jouw planning weet straks ieder teamlid wat zijn taken zijn. Je bent ervan overtuigd dat jullie samen de audit gaan halen!

Waarom je bij ons wilt werken

Kies je voor Pontifexx dan kies je niet voor een baan maar voor een bestaan. Wij willen dat je wordt wie je bent. Je leert en ontwikkelt bij ons continu door.

Als je leuke dingen doet dan heb je er plezier in. Als je ergens plezier in hebt dan wordt je er goed in. Dat is voor ons de basis voor ontwikkeling, waardoor we groeien.

Je bent altijd bezig met twee of meer projecten. Dat zorgt voor veel afwisseling. Je hebt alle vrijheid om je dag in te delen, dit regel je zelf met de klant.

Jij telt mee. Sterker nog, je bent onze hoogste prioriteit!

Mocht je nog twijfelen

’Klinkt goed zo’n baan bij Pontifexx maar ik zie mijzelf niet als adviseur.’

Ben je technisch goed, maar twijfel je over je adviesvaardigheden? Of andersom, dan is het handig om eerst eens met een van onze consultants te praten. Dat kunnen we regelen.

Ja, ik wil deze baan

Gaat je hart sneller kloppen van onderweg zijn naar steeds een nieuwe uitdaging? Dan wil je deze baan! Leuk, druk op de knop hieronder en laat je telefoonnummer achter, dan nemen we contact met je op. 

Wat kun je verwachten

1. Je solliciteert

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonisch interview

Jan of Chris belt je om kennis te maken.

3. Eerste gesprek

Je komt gezellig bij ons langs zodat je al je vragen kunt stellen.

4. Tweede gesprek

Je komt nog een keer langs zodat ook wij vragen kunnen stellen.

5. Contractvoorstel

We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

6.Foto

We maken een foto als jij je contract tekent en klaar. Welkom!

Van management tot werkvloer, van engineering tot sloop en van productie tot onderhoud. Technische uitdagingen omzetten naar concrete plannen, in heldere taal. Daar staan we voor!

Onze website